EATON CRONUS 8LEDs M 2H evakuacinis šviestuvas

Kodas: 348290
Gamintojo kodas: O-LEDUS8
Prekė yra sandėlyje
Gamintojas Eaton
EATON CRONUS 8LEDs M 2H avarinis šviestuvas užtikrina patikimą apšvietimą elektros tiekimo sutrikimų metu. Su 8 aukšto efektyvumo LED lemputėmis, jis teikia ryškų ir vienodą apšvietimą iki 2 valandų. Tvirta konstrukcija ir IP65 apsaugos klasė leidžia jį naudoti tiek viduje, tiek lauke. Kompaktiškas dizainas leidžia lengvai montuoti įvairiose vietose. Integruota baterija ir automatinė savitikros funkcija garantuoja patikimą veikimą ir minimalų priežiūros poreikį. Idealiai tinka komercinėms ir pramoninėms aplinkoms, šis avarinis šviestuvas sujungia patvarumą, efektyvumą ir saugumą.

Plačiau

35,20 €
Kiekis:

Sandėlių likučiai

Neturime
Elstila logistikos centras 9-ojo forto g. 65 (parduotuvės nėra)
+370 687 57400
I - V 07:00 - 16:00
Neturime
Elstila (Kaunas) Jonavos g. 62a
+370 37 205802
I - V 08:00 - 17:00
Turime
Elstila (Klaipėda) Šiaurės pr. 11
+370 46 380100
I - V 08:00 - 17:00
Neturime
Elstila (Vilnius) Geologų g. 7a
+370 5 2104888
I - V 08:00 - 17:00

Apie prekę

EATON CRONUS 8LEDs M 2H Avarinis Apšvietimas

EATON CRONUS 8LEDs M 2H avarinis apšvietimas yra patikimas ir efektyvus sprendimas, užtikrinantis saugumą elektros tiekimo sutrikimų metu. Sukurtas naudojant pažangias technologijas, šis avarinis apšvietimas suteikia optimalų apšvietimą ir ramybę kritinėse situacijose.

Pagrindinės Savybės

  • Aukštos Kokybės LED: Įrengtas su 8 didelio intensyvumo LED, šis avarinis apšvietimas užtikrina ryškų ir aiškų apšvietimą, garantuojantį matomumą tamsioje aplinkoje.
  • 2 Valandų Baterijos Veikimo Laikas: Integruota baterija suteikia iki 2 valandų nepertraukiamo apšvietimo, suteikiant pakankamai laiko saugiam evakuavimui ar elektros tiekimo problemos sprendimui.
  • Patvari Konstrukcija: Sukurtas atlaikyti atšiaurias sąlygas, EATON CRONUS 8LEDs M 2H avarinis apšvietimas yra pagamintas iš tvirtų medžiagų, užtikrinančių ilgalaikį veikimą.
  • Paprastas Montavimas: Kompaktiškas ir lengvas dizainas leidžia greitai ir be vargo įrengti, todėl jis tinka įvairioms aplinkoms, įskaitant komercines, pramonines ir gyvenamąsias patalpas.
  • Energetiškai Efektyvus: Naudojant LED technologiją, šis avarinis apšvietimas sunaudoja mažiau energijos, tuo pačiu užtikrinant puikų ryškumą, todėl tai yra ekologiškas pasirinkimas.

Privalumai

  • Padidintas Saugumas: Patikimas apšvietimas užtikrina, kad keliai ir išėjimai būtų aiškiai matomi, sumažinant nelaimingų atsitikimų riziką avarinėse situacijose.
  • Ekonomiškumas: Energetiškai efektyvūs LED ir patvari konstrukcija sumažina priežiūros ir pakeitimo išlaidas, suteikiant ilgalaikį taupymą.
  • Ramybė: Žinant, kad turite patikimą avarinį apšvietimą, suteikia pasitikėjimą, kad esate pasiruošę netikėtiems elektros tiekimo sutrikimams.

EATON CRONUS 8LEDs M 2H avarinis apšvietimas yra būtinas bet kokiam saugumo planui, užtikrinantis patikimą apšvietimą, kai jo labiausiai reikia. Jo pažangios savybės ir privalumai daro jį geriausiu pasirinkimu, užtikrinančiu saugumą ir apsaugą įvairiose aplinkose.

Prekės savybės

Apsaugos laipsnis IP 42
Spalva balta (RAL 9003)
Gaubtas akrilo stiklas
Galia 1 W
Matmenys 260 x 100 x 48 mm
Korpusas plastikas (ABS)
Degimo trukmė 2 val.
Šviesos srautas 55 lm

Panašios prekės Panašios prekės