EATON LOCK-KLV spynelė

Kodas: 348088
Gamintojo kodas: 178930
Prekė yra sandėlyje
Gamintojas Eaton
EATON LOCK-KLV užraktas yra aukštos kokybės, patvarus užrakinimo mechanizmas, sukurtas siekiant užtikrinti saugų ir patikimą veikimą. Pagamintas iš tvirtų medžiagų, jis garantuoja ilgalaikį patvarumą ir atsparumą nusidėvėjimui. Šis užraktas pasižymi patogiu dizainu, leidžiančiu lengvai jį įdiegti ir naudoti. Preciziškas inžinerinis sprendimas užtikrina tvirtą ir saugų prigludimą, didinantį saugumą. Puikiai tinka įvairioms sritims, EATON LOCK-KLV užraktas išsiskiria aukščiausios kokybės konstrukcija ir patikima funkcionalumu. Pagrindinės savybės apima atsparumą korozijai, didelį tempimo stiprumą ir elegantišką, kompaktišką dizainą, kuris puikiai dera bet kokioje aplinkoje.

Plačiau

15,00 €
Kiekis:

Sandėlių likučiai

Neturime
Elstila logistikos centras 9-ojo forto g. 65 (parduotuvės nėra)
+370 687 57400
I - V 07:00 - 16:00
Neturime
Elstila (Kaunas) Jonavos g. 62a
+370 37 205802
I - V 08:00 - 17:00
Turime
Elstila (Klaipėda) Šiaurės pr. 11
+370 46 380100
I - V 08:00 - 17:00
Neturime
Elstila (Vilnius) Geologų g. 7a
+370 5 2104888
I - V 08:00 - 17:00

Apie prekę

EATON LOCK-KLV Užraktas

EATON LOCK-KLV užraktas yra aukštos kokybės užrakinimo mechanizmas, sukurtas siekiant užtikrinti didesnį saugumą ir patikimumą įvairiose srityse. Pagamintas Eaton, patikimo elektros komponentų gamintojo, šis užraktas atitinka aukščiausius saugumo ir veikimo standartus.

Pagrindinės savybės

  • Tvirta konstrukcija: Pagamintas iš patvarių medžiagų, EATON LOCK-KLV užraktas užtikrina ilgalaikį veikimą ir atsparumą nusidėvėjimui.
  • Paprastas montavimas: Užraktas sukurtas taip, kad būtų lengvai montuojamas, todėl jį gali įdiegti tiek profesionalai, tiek mėgėjai.
  • Padidintas saugumas: Užtikrina saugų užrakinimo mechanizmą, apsaugantį nuo neleistinos prieigos ir užtikrinantį jūsų elektros sistemų saugumą.
  • Universalus pritaikymas: Tinka įvairioms sritims, įskaitant pramoninius, komercinius ir gyvenamuosius objektus.
  • Patikimas veikimas: Sukurtas taip, kad užtikrintų nuolatinį ir patikimą veikimą, sumažinant gedimų riziką.

Privalumai

  • Ramybė: Dėl tvirtų saugumo funkcijų EATON LOCK-KLV užraktas padeda apsaugoti jūsų vertingą įrangą ir sistemas nuo neleistinos prieigos.
  • Ekonomiškumas: Patvari konstrukcija reiškia mažiau pakeitimų ir remontų, taupant jūsų pinigus ilgalaikėje perspektyvoje.
  • Laiko taupymas: Lengvas montavimo procesas leidžia greitai apsaugoti jūsų sistemas be specialių įrankių ar didelių darbo sąnaudų.
  • Universalumas: Nesvarbu, ar jums reikia užrakto pramoniniam skydeliui, ar gyvenamajam elektros dėžutės, EATON LOCK-KLV užraktas yra universalus sprendimas, tinkantis įvairioms reikmėms.

Apibendrinant, EATON LOCK-KLV užraktas yra patikimas ir saugus užrakinimo mechanizmas, pasižymintis tvirta konstrukcija, lengvu montavimu ir universaliu pritaikymu. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia padidinti savo elektros sistemų saugumą ir patikimumą.

Prekės savybės

Panašios prekės Panašios prekės