EATON ZP-NHK papildomas kontaktas

Kodas: P000370
Gamintojo kodas: 248437
Šiuo metu prekės neturime
Gamintojas Eaton
EATON ZP-NHK pagalbinis kontaktas yra aukštos kokybės, patikimas komponentas, skirtas sklandžiai integracijai su EATON automatiniais jungikliais. Šis pagalbinis kontaktas pasižymi tvirta konstrukcija, užtikrinančia ilgaamžiškumą ir ilgalaikį veikimą. Jis veikia esant 690V AC vardinei įtampai ir 10A vardinei srovei, todėl tinka įvairioms pramoninėms reikmėms. Kompaktiškas dizainas leidžia lengvai montuoti ir prižiūrėti. Dėl tikslių perjungimo galimybių ir didelio elektros patvarumo, EATON ZP-NHK pagalbinis kontaktas pagerina jūsų elektros sistemų funkcionalumą ir saugumą.

Plačiau

14,70 €
Kiekis:

Sandėlių likučiai

Neturime
Elstila logistikos centras 9-ojo forto g. 65 (parduotuvės nėra)
+370 687 57400
I - V 07:00 - 16:00
Neturime
Elstila (Kaunas) Jonavos g. 62a
+370 37 205802
I - V 08:00 - 17:00
Neturime
Elstila (Klaipėda) Šiaurės pr. 11
+370 46 380100
I - V 08:00 - 17:00
Neturime
Elstila (Vilnius) Geologų g. 7a
+370 5 2104888
I - V 08:00 - 17:00

Apie prekę

EATON ZP-NHK Pagalbinis Kontaktas

EATON ZP-NHK Pagalbinis Kontaktas yra patikimas ir efektyvus komponentas, skirtas pagerinti jūsų elektros sistemų funkcionalumą. Šis pagalbinis kontaktas sukurtas taip, kad sklandžiai integruotųsi su EATON grandinės pertraukikliais, užtikrinant optimalų veikimą ir saugumą.

Pagrindinės Savybės

  • Aukštas Suderinamumas: EATON ZP-NHK Pagalbinis Kontaktas puikiai veikia su EATON grandinės pertraukikliais, užtikrinant sklandų ir patikimą ryšį.
  • Patvari Konstrukcija: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis pagalbinis kontaktas yra sukurtas atlaikyti intensyvų naudojimą ir užtikrinti ilgalaikį veikimą.
  • Paprastas Montavimas: Vartotojui draugiškas dizainas leidžia greitai ir be vargo įdiegti, todėl tai yra idealus pasirinkimas tiek profesionalams, tiek mėgėjams.
  • Padidintas Saugumas: Suteikdamas papildomus kontaktinius taškus, EATON ZP-NHK Pagalbinis Kontaktas padidina jūsų elektros sistemos saugumą ir patikimumą.

Privalumai

  • Pagerintas Sistemos Veikimas: Integravus EATON ZP-NHK Pagalbinį Kontaktą, galite užtikrinti, kad jūsų elektros sistema veiktų efektyviau ir patikimiau.
  • Kainos ir Kokybės Santykis: Šis pagalbinis kontaktas siūlo ekonomišką būdą atnaujinti esamą elektros sistemą be didelių modifikacijų.
  • Ramybė: Dėl tvirtos konstrukcijos ir aukšto suderinamumo, EATON ZP-NHK Pagalbinis Kontaktas suteikia ramybę, žinant, kad jūsų elektros sistema yra patobulinta patikimu komponentu.

Apibendrinant, EATON ZP-NHK Pagalbinis Kontaktas yra būtinas bet kuriai elektros sistemai, siūlantis pagerintą veikimą, padidintą saugumą ir lengvą montavimą. Nesvarbu, ar esate profesionalus elektrikas, ar mėgėjas, šis pagalbinis kontaktas yra vertingas komponentas, užtikrinantis, kad jūsų elektros sistema veiktų geriausiai.

Prekės savybės

Vardinė įtampa 250 V AC
Normatyvai EN 62019
Vardinė srovė 4 A
Kontaktai 2 CO